Bonaire Break Deal

Bonaire break

Speciaal voor de deelnemers aan de Bonaire Break heeft Scooters Bonaire een super deal. Je kunt een scooter of een elektrische fiets huren. We hebben beperkte beschikbaarheid, reserveer dus tijdig je gewenste vervoersmiddel.

Wanneer kan ik een scooter huren?
Je kunt een scooter huren als je minimaal 16 jaar oud bent en een AM- of B-rijbewijs hebt.

Ik moet nog afrijden en weet niet zeker of ik mijn rijbewijs voor de Bonaire Break in mijn bezit heb. Kan ik alvast reserveren?
Als je nog moet afrijden (of je rijbewijs is nog in aanvraag) dan kun je alvast een reservering voor een scooter maken. Mocht je helaas zakken en je rijbewijs niet voorafgaand aan de Break hebben dan kun je ons een losse e-mail sturen ( [email protected]) en dan wijzigen we jouw reservering in een elektrische fiets. Let op, je rijbewijs moet fysiek op Bonaire zijn van de verzekering, je moet het pasje kunnen laten zien. Een foto wordt dus niet geaccepteerd. Mocht je vergeten zijn om je rijbewijs mee te nemen dan kunnen we je helpen om dit via het postkantoor te laten invliegen, dat duurt ongeveer 1 week.

Wat kost een scooter?
Een scooter huur je voor 6 weken voor 715 dollar. Dit is inclusief een helm, stevig kettingslot en pechservice. Ook zit het all in servicepakket (incl. verzekeringen) ter waarde van 150 USD hierbij inbegrepen. Dit pakket is uniek op Bonaire. Met het servicepakket kun je met een gerust hart een scooter huren en hoef je niet bang te zijn dat je hoge kosten hebt bij diefstal of schade. Je hebt hiermee een diefstalverzekering (eigen risico is de borg), geen kosten bij schade (ook al is het je eigen schuld) en pechservice onderweg. Ook bij een lekke band zijn er geen ophaal- en reparatiekosten.

Wat kost een e-bike?
Een e-bike huur je voor 6 weken voor 665 dollar. Dit is inclusief een stevig kabelslot en pechservice. Ook zit het all in servicepakket (incl. verzekeringen) ter waarde van 150 USD hierbij inbegrepen. Dit pakket is uniek op Bonaire. Met het servicepakket kun je met een gerust hart een fiets huren en hoef je niet bang te zijn dat je hoge kosten hebt bij diefstal of schade. Je hebt hiermee een diefstalverzekering (eigen risico is de borg), geen kosten bij schade (ook al is het je eigen schuld) en pechservice onderweg. Ook bij een lekke band zijn er geen ophaal- en reparatiekosten.

Hoeveel borg moet ik betalen?
Bij zowel de scooter als de e-bike is de borg 300 euro, die maak je in de winkel over op onze Nederlandse bankrekening. Als de scooter of e-bike na 6 weken weer wordt ingeleverd krijg je die uiteraard direct terug. Heb je schade? Geen zorgen, geen kosten. De borg is voor het eigen risico bij diefstal.

Hoe moet ik de huur betalen?
De huur betaal je vooraf via onze reserveringssite. Dit kan via iDeal of creditcard.

Kan ik annuleren na het maken van een reservering of eerder inleveren?
Tot aanvang van de huur kun je zonder kosten annuleren. Zodra de huurperiode is gestart en betaald krijg je geen geld terug als je toch eerder inlevert. Wij raden je aan om hiervoor een reisverzekering af te sluiten.

Ik blijf langer op Bonaire en wil langer huren. Kan dit?
Vlak voor het einde van de Bonaire Break kun je vragen of je langer kunt huren. Dit hangt af van de beschikbaarheid op dat moment. Vooraf kunnen wij hier geen toezeggingen over doen. De ervaring leert dat dit bijna altijd mogelijk is.