VERKOOP EN REPARATIE

VErkoop scooters en fietsen

Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe scooter of fiets van kwaliteitsmerken. Ook verkopen wij tweedehands scooters en fietsen. Wij verkopen ook elektrische scooters op Bonaire van het merk Niu (bekend van de deelscooters in Nederland).

Het aanbod wisselt voortdurend, kom gerust langs om dit te bekijken. U kunt u al een nieuwe e-scooter of benzinescooter kopen vanaf 2.650 USD. Tweedehands scooters verkopen wij vanaf 1.195 USD, tweedehands fietsen vanaf 300 USD.

Alle scooters en fietsen worden verkocht met garantie.

reparatie

Uw bij ons gekochte scooter of fiets kunnen wij in onze werkplaats onderhouden. Wij hebben veel onderdelen op voorraad en kunnen ook onderdelen voor u bestellen. Op basis van beschikbaarheid hebben wij vervangend vervoer voor u, wel zo gemakkelijk. Wij repareren alleen scooters voor persoonlijk gebruik. Wij sleutelen niet aan scooters die commercieel worden gebruikt (waaronder verhuur).

Neem contact op voor het maken van een afspraak. 

ACCESSOIRES

In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw scooter of fiets. U kunt bij ons terecht voor een veilige helm, stevig slot en nog veel meer.