VERKOOP EN REPARATIE

VErkoop scooters en fietsen

Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe scooter of fiets van kwaliteitsmerken. Ook verkopen wij tweedehands scooters en fietsen. Wij verkopen ook elektrische scooters op Bonaire van het merk Niu (bekend van de deelscooters in Nederland).

Het aanbod wisselt voortdurend, kom gerust langs om dit te bekijken. U kunt u al een nieuwe e-scooter of benzinescooter kopen vanaf 2.650 USD.

Alle scooters en fietsen worden verkocht met garantie. Zie hier het actuele aanbod.

reparatie

Uw bij ons gekochte scooter of fiets kunnen wij in onze werkplaats onderhouden. Wij hebben veel onderdelen op voorraad en kunnen ook onderdelen voor u bestellen. Op basis van beschikbaarheid hebben wij vervangend vervoer voor u, wel zo gemakkelijk. Wij repareren alleen scooters voor persoonlijk gebruik en die door de huidige eigenaar bij ons gekocht zijn. Wij sleutelen niet aan scooters die commercieel worden gebruikt (waaronder verhuur).

Neem contact op voor het maken van een afspraak.

ACCESSOIRES

In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw scooter of fiets. U kunt bij ons terecht voor een veilige helm, stevig slot en nog veel meer.

Actueel aanbod

Hier vindt u het actuele aanbod scooters en tweedehands elektrische fietsen. Ons tweedehands aanbod bestaat voornamelijk uit ex-rentals die wij altijd zelf hebben onderhouden. Kies voor kwaliteit en kom langs in de winkel.

Motor
Motorscooter

Tweepersoons motorscooter (125cc) van het merk Sym en type Jet uit 2018. Te koop voor 1695 USD, inclusief kettingslot en garantie. Diverse exemplaren beschikbaar, allen rond de 12.000 km gereden.

Cropped scooters showroom 1
Nieuw! Sym Fiddle II

Nieuwe scooter van het merk Sym en type Fiddle II. Te koop voor 2650 USD inclusief garantie. Beschikbaar in diverse kleuren (donkerblauw, groen, grijs en lichtblauw)

Mtb
MTB Deluxe

Ex-rental MTB merk Merida uit 2018 met zadeltas, 21-versnellingen, extra kettingslot en bar ends. Te koop voor 750 USD en inclusief garantie.