VERHUURINFORMATIE

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie met betrekking tot het huren. Kijk ook bij de veelgestelde vragen

Scooter
Motor

Scooter en motor

DAGDEAL

Een scooter voor 1 dag huurt u via onze dagdeal. Voor 50 USD kunt u een hele dag op pad met een scooter (80 USD voor twee dagen). Dit is inclusief benzine, helmen, belastingen en all-risk verzekering (via het scooter servicepakket).

huurprijs

Vanaf drie dagen is de scooterhuur 25 USD per dag. Huur langer en betaal nog minder.

scooter servicepakket

Met het servicepakket bent u zorgeloos onderweg. U heeft dan geen kosten bij schade (ook niet als het uw eigen schuld is), een diefstalverzekering en pechservice met prioriteit. Lees meer over het servicepakket.

Lange termijn

Ben je langer dan een maand op Bonaire? Huur dan extra voordelig een scooter voor meerdere maanden.  Kijk hier voor onze lange termijn aanbiedingen .

motor

Als u een motorrijbewijs heeft dan kunt u ook upgraden naar een 125 CC motor voor 25 USD extra per dag.

Elektrische scooter

Elektrische scooter

go electric!

Verken Bonaire in alle rust. Hoor de vogeltjes fluiten terwijl u over de weg zoeft.

huurprijs

Voor 50 USD kunt u een hele dag op pad met een elektrische scooter. Deze huur is inclusief een volle accu, helmen, belastingen en all-risk verzekering (via het scooter servicepakket). Als u langer dan drie dagen huurt dan is de scooterhuur 25 USD per dag.

uitneembare batterij

Met een volle batterij kunt u meer dan 50 km rijden. Is uw accu bijna leeg? Laad deze op bij onze winkel of huis op met de bijgeleverde acculader.

passagier en bagage

Deze scooter is geschikt voor twee personen. Ook is er laadruimte aanwezig voor spulletjes onder het zadel.

Mtb la pierre e1683660647876
Radbike
Elektrische fiets

Elektrische fiets en MTB

DAGDEAL

Een fiets voor 1 dag huurt u via onze dagdeal. Voor 30 USD kunt u een hele dag op pad (60 USD voor 2 dagen). Een elektrische mountainbike (E-MTB) is 45 USD per dag.

De dagdeal is inclusief helm en fiets servicepakket.

kosten

https://booking.scootersbonaire.com/Vanaf drie dagen huurt u een elektrische fiets of mountainbike (MTB) voor 22.50 USD per dag. Huur langer en betaal minder.

Off road

Wilt u de zandwegen, het Nationale Park of de off road gebieden verkennen? Huur dan een (E)-MTB. Zie ons  blog voor leuke MTB trails op Bonaire.

Tip: op basis van beschikbaarheid kunt u ook uw elektrische fiets een dagje omruilen voor een MTB.

accessoires

Bij iedere fiets krijgt u een extra slot en fietspompje. De e-bikes zijn ook nog voorzien van fietstassen. De (E)-MTB’s van een bidonhouder en duo-pedalen. U kunt dus met gewone en SPD-schoenen fietsen.

Fiets servicepakket

Met het servicepakket bent u zorgeloos onderweg. U heeft dan geen kosten bij schade (ook niet als het uw eigen schuld is), een diefstalverzekering en pechservice met prioriteit.  Lees meer over het servicepakket.

Lange termijn

Ben je langer dan een maand op Bonaire? Huur dan extra voordelig een e-bike of MTB voor meerdere maanden.  Kijk hier voor onze lange termijn aanbiedingen .

FATBIKE

Probeer ook onze elektrische fatbikes uit. Deze zijn voorzien van brede banden wat het eenvoudiger maakt om op de wegen van Bonaire te fietsen. Onze fatbikes zijn niet opgevoerd en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Veelgestelde vragen

Wij willen het huren zo eenvoudig mogelijk maken. Toch kunt u soms wat meer informatie willen. Daarvoor hebben we de veelgestelde vragen.

Toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren, maar soms zijn wij druk in de winkel met het helpen van klanten.
Bezorgen jullie op locatie?

Verhuringen regelen wij in de winkel. Daarom halen wij u gratis op van uw accommodatie vanaf 3 dagen huur en kunnen u na afloop van de huur weer terugbrengen. Onze shuttle service is beschikbaar:
Maandag tot en met vrijdag 09:00 – 16:00 uur
Zaterdag van 09:00 – 12.30 uur
Zondag en feestdagen van 10:00 – 11.30 uur

Is het mogelijk om buiten openingstijden op te halen of in te leveren?

Wij zijn elke dag geopend, 365 dagen per jaar. U kunt uw gereserveerde voertuig alleen tijdens onze openingstijden ophalen.

Terugbrengen kan iedere dag voor 17:00 uur. In het weekend gaan wij op zaterdag om 13:00 uur dicht en op zondag om 12:00 uur. U kunt dan tot 17:00 uur gebruikmaken van de drop-off, in de winkel leggen we u dan graag uit hoe dit te werk gaat.

Moet ik een borg betalen?

Wij vragen een borg voordat u op stap gaat. Dit is een reservering op uw creditcard.

Voor een scooter, motor en e-bike is deze 500 USD. Voor een mountainbike 300 USD.

Heeft u geen creditcard? Dan kunt u de borg contant in onze winkel achterlaten of in de winkel via uw telefoon overmaken op onze bankrekening. Er is wifi in de winkel aanwezig. In dit geval is de verzekering verplicht.

Bij het inleveren geven wij direct de borg weer vrij.

Mijn plannen zijn gewijzigd. Kan ik annuleren?

Tot de huur gestart is kunt u zonder kosten wijzigen. Als u annuleert (of minder dagen gaat huren) dan krijgt u geld terug als u het servicepakket heeft afgesloten.

Ik verblijf een paar maanden op Bonaire, hebben jullie lange termijn deals?

Blijf je langer dan een maand op Bonaire? Huur dan extra voordelig je scooter, mountainbike of e-bike.

Kijk hiervoor bij onze lange termijn deals.

Hoe oud moet ik zijn en heb ik een rijbewijs nodig voor een scooter?

Bij ons mag je een scooter huren vanaf 16 jaar. Voorwaarde is dat je een scooterrijbewijs (categorie AM) hebt.

Ben je minimaal 18 dan mag je een scooter huren met een scooterrijbewijs (categorie AM) of autorijbewijs (categorie B).

Ben ik verzekerd met mijn scooter of motor?

Ja. Standaard is iedere gehuurde scooter of motor WA-verzekerd. Dan bent u verzekerd tegen schade aan andere voertuigen. U heeft hierbij een eigen risico van 150 USD.

Bij diefstal of schade aan uw gehuurde scooter of motor moet u dit aan ons vergoeden. De dagwaarde van de meeste scooters is tussen de 1.500 en 3.000 USD, van de motoren tussen de 2.000 en 5.000 USD.

Als u het servicepakket heeft afgesloten dan is het gehuurde (incl accessoires) verzekerd tegen diefstal en schade. Bij diefstal is uw borg het eigen risico, u bent dan nooit meer kwijt dan uw borg. Bij schade aan uw scooter of motor zijn er geen kosten, ook niet als het uw eigen schuld is.

Mijn rijbewijs ligt nog in Nederland. Kan ik een scooter huren?

Het pasje van uw rijbewijs moet op Bonaire aanwezig zijn van de verzekering. Wij kunnen dus helaas geen foto of kopie van een rijbewijs accepteren.