SERVICEPAKKET

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden van het servicepakket:

Vervangend vervoer: Bij diefstal of schade krijgt u zolang het servicepakket loopt een vervangende fiets of scooter. Ook buiten onze openingstijden helpen wij u. Onze pechservice is iedere dag beschikbaar van 08:00 – 22:00 op de verharde wegen.

Diefstal: meldt diefstal altijd zo snel mogelijk. U hoeft de waarde van de scooter of fiets niet te vergoeden, wel is uw borg het eigen risico bij diefstal. U bent verplicht aangifte te doen bij de politie en moet u nog in het bezit zijn van uw sleutel. Wij geven u altijd een extra slot (fiets) of kettingslot (scooter) mee.

Schade: meldt schade altijd zo snel mogelijk bij ons. U hoeft geen eigen risico te betalen bij schade. Ook niet als u de schade zelf veroorzaakt heeft. Met uitzondering van moedwillig misbruik van het gebruik van het voertuig. Dit is bijvoorbeeld met 3 of meer personen op een scooter rijden, met 2 of meer personen op een fiets of rijden onder invloed.

Kosten: het servicepakket kost per dag $6 voor een fiets en $7.50 voor een scooter of motor. Het pakket wordt automatisch beëindigd bij het inleveren van het gehuurde.

Annuleren: u kunt kosteloos annuleren tot dag van aanvang het moment dat uw reservering start. U krijgt de totale huurkosten exclusief de kosten van het Servicepakket terug.

Niet gedekt: schade die u bij anderen maakt met de gehuurde fiets is niet gedekt. Hiervoor heeft u een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren nodig.